Agenda en Aanbod

Hier ziet u de beschikbaarheid van Hoeve de Kempe. Daarnaast brengen we maandelijks mensen samen via ons eigen aanbod van kunst, eten, dialoog, sprekers, concerten en een maandelijkse ‘weekstart’.

 

Een plek om verbinding te maken met jezelf, je eigen waarden, diepgaande gesprekken te voeren, nieuwe vrienden te maken, na te denken, te genieten, geïnspireerd te worden of je relatie met jezelf, je moed, je geluk of je leven te verkennen. 

Direct boeken

De Beschikbaarheidskalender

Bekijk hier de beschikbare dagen waarop u Hoeve de Kempe kunt boeken en ook onze eigen evenementen.
Houd er rekening mee dat hoewel een dag beschikbaar kan lijken, dit geen onmiddellijke beschikbaarheid van de boeking garandeert.

Aanbod

Deze bijzondere momenten leveren altijd diepe verbinding en inspiratie op tussen de deelnemers en zijn een oase van rust in ons overvolle leven.

Sabbat aan de Keukentafel

We vieren op vrijdagavonden de afsluiting van de werkweek en de overgang naar het weekend. Het is ook de viering van de overgang van de verbinding met de buitenwereld naar de verbinding met je geliefden en dierbaren. Met zalig eten – meerdere gangen – bereid door Suze. Tevens is er wijn en sap.

De sabbatsrituelen zijn ontdaan van hun religieuze betekenis, maar niet van hun liefdevolle, spirituele en inspirerende kracht. Onze ervaring is dat ze leiden tot een diepgaande ontmoeting, uitingen van liefde en dankbaarheid en intieme persoonlijke gesprekken. Het is een bijzonder ritueel dat een punt van rust en dankbaarheid teweeg brengt in iedereen die erbij is. Vervuld van inspiratie, verbinding en liefde keert een ieder aan het eind van de avond huiswaarts om hiermee het weekend in te gaan.

Wij vieren dit ritueel al 12 jaar met ons gezin en vinden het ontzettend fijn om anderen hiervan deelgenoot te maken.

Wil je dit een keer meemaken? Dan kun je je opgeven voor een van de onderstaande data, alleen of samen met iemand anders.

 

24 Mei 2024 12 Juli 2024
13 Sept 2024 22 Nov 2024
20 Dec 2024

 

Kies uw datum bij het afrekenen

Zondag met Suze 

Een moment van reflectie en aandacht om vanuit het weekeinde de week in te gaan met frisse hernieuwde schone energie. Het kan lijken of we twee levens leiden. Een leven waarin we onze dromen proberen waar te maken, liefde voelen, verbinding en dankbaarheid, contact maken met hart en ziel. En een leven waarin we hard werken, aan verwachtingen en  verplichtingen proberen te voldoen, ons geld verdienen, onze toekomst proberen veilig te stellen. Hoe zou het zijn als je je hart en ziel meeneemt de week in, de wereld in. Wat betekent dat voor jezelf, je omgeving, je verdere leven?

Zondag met Suze, live in Voorst wordt aangekleed met live muziek vanaf 15.45 uur, rond 17.00 uur een verhaal en een geleide meditatie door Suze. Er is daarna, onder het genot van een kop soep, alle ruimte en tijd voor diepgaande gesprekken over wie je ten diepste bent en hoe je vanuit jouw authentieke zelf je werk en alledaagse contacten en bezigheden kunt uitvoeren en beleven.

 

2 Juni 2024 7 Juli 2024
4 Aug 2024 1 Sep 2024
6 Okt 2024 3 Nov 2024
1 Dec 2024

 

Kies uw datum bij het afrekenen

Voeding aan de Keukentafel

Een avond waarop we aan de hand van een thema,  een boek of een film bespreken of een lezing van een gastspreker organiseren,  gevolgd door een dialoog. Hierin kunnen we het betreffende thema verder uitdiepen en ieder voor zich bepalen wat dit betekent voor zijn (dagelijkse) leven. Wat is de essentie van jouw leven? Waar gaat dit om? Wanneer is het de moeite waard geweest? Deze vragen gaan niet om het maken van een bucketlist, maar om onze perceptie van de wereld en onze houding tegenover onzelf, anderen en de aarde. De aanleiding is het onderwerp van de avond. We laten ons voeden en inspireren door elkaar als voedende geesten en we gaan wijzer en liefdevoller weer naar huis.

 

27 Apr 2024 15 Juni 2024
31 Aug 2024 19 Okt 2024
14 Dec 2024

 

Kies uw datum bij het afrekenen

Er is geen geld terug beleid, je mag je kaartje wel overdragen aan iemand anders.