Routebeschrijving

 

Het adres van Hoeve de Kempe is Haanstraat 8 Voorst. Meeste routeplanners sturen je echter FOUT, dus lees onderstaande aanwijzingen GOED.

 

 

Direct boeken

Welkom op Hoeve de Kempe

Hierbij nog een keer de routeaanwijzingen. De meeste routeapps sturen je FOUT. Dus kijk goed, je ziet vanaf de weg namelijk bijna niets, en je rijdt er zomaar voorbij zonder dat je dat in de gaten hebt!

Adres is Haanstraat 8 in Voorst

De Haanstraat kan je vanaf twee kanten inrijden. Het meest logisch is dat je komt via Wilp. Dan rijd je afslag ‘Wilp Twello’ af, en kom je tussen een oud leegstaand schooltje en een boerderij door de Haanstraat in.

In dat geval heb je eerst de Bonenkampsweg aan je RECHTERhand, en daarna volgt onze inrit. Er staat wel een nummerbord, maar door de ‘poppenbloemkool’ in de berm zie je dat moeilijk! Hieronder dan ook een aantal foto’s, zodat je het ziet.

Kom je uit bij een rotonde, of een flauwe bocht in de weg, dan ben je TE VER! Als je vanaf de andere kant komt, vanaf een rotonde, dan heb je EERST onze inrit, aan je linkerhand. Zie je de Bonenkampsweg aan je linkerhand, dan ben je te ver en moet je terug!

De oprit is 500 meter lang, dus gewoon doorrijden!! Dan graag achteraan parkeren, zodat we mooi uitzicht houden uit de zaal!

 Kan je ons desondanks toch niet vinden? Bel dan 06-43233743 

 

Testimonials

Wat zeggen anderen?

“Eindeloos veel mogelijkheden”

“Ik zie eindeloos veel mogelijkheden: trainingen, netwerkbijeenkomsten en vergaderingen, maar ook een plek van waar ik online-events zou willen opnemen. Deze ruimte biedt daarvoor een prachtig decor.

Marc Wissink

“Geen enkele afleiding”

Ik wil hier mijn trainingen geven. Er is hier rust. Geen passanten, geen verkeer, geen enkele afleiding. Overal waar je kijkt is het groen.

Jeannet

“Een plek met karakter ”

“Als ik alleen al die honderden meters lange oprit oprij, kom ik tot rust. Uit de hectiek en de waan van alledag. …  het is hier geenszins saai. Ik raak hier iedere keer weer geïnspireerd. Dit is een plek met historie en karakter.

Henriëtte

“Er wordt voor me gezorgd”

“Het is een plek van welkom. Er wordt hier voor me gezorgd, zodat ik hier kan doen waar ik voor kom: een bijeenkomst voorzitten en zorgen dat iedereen gemotiveerd en vastberaden weer naar huis gaat. De groep is hier in goede handen.”

 Joost